Utrecht

Doppen inzamel Depot Bunnik

Beste Allemaal,

Even voorstellen voor wie mij nog niet kent:

Mijn naam is Hanny Pater, en ben sinds 2015 actief met doppen inzamelen. Heb via allerlei omwegen nu mijn eigen mini-depot hier in Bunnik. Doppen kunnen bij mij gewoon aan huis ingeleverd worden: Achterdijk 22A, 3981 HB Bunnik.

(nog makkelijker bij no 22 het erf op naar achteren en dan zie je achter de schuur vanzelf een carport waar genoeg ruimte is en inzameltonnen voor de doppen) Graag koppel ik terug naar de spaarders, dus vind het fijn als je een berichtje achterlaat met je naam en gegevens.

Aangezien ik in het buitengebied van Bunnik woon, dicht bij “Vechten”, en dicht bij de afslag van de A12, ook voor regiogenoten makkelijk te bereiken.

Ik ben contactpersoon voor de provincie Utrecht en probeer de doppenstroom in deze provincie zo goed mogelijk te laten verlopen. Inmiddels ben ik ook bestuurslid van Stichting D-dog (secretaresse).St. D-dog, (Doppen en Deksels omzetten voor Geleidehonden) heeft tot doel vele projecten te gaan steunen mbt de diverse hulphonden. Dus kom maar op met die dop, in kleine en grote hoeveelheden maken we er samen wat moois van!

Hanny Pater

doppeninzamelingbunnik@gmail.com

Volg ons ook op facebook: DoppeninzamelingKNGF Bunnik/Houten

Doppen inzamel Depot Utrecht

Op het gemeente-afval depot in Utrecht Zwarte Woud staat een 40 voet container.

Sinds 2019 is de gemeente Utrecht actief met steun van de stadsreiniging. Hier worden de doppen en deksels los gestort.

Met veel medewerking van de gemeente Utrecht zijn we trots om doppen en deksels te mogen ontvangen van de kantoren van de Nederlandse Spoorwegen.

Tevens doen we een oproep voor meer vrijwilligers die mee willen helpen deze doppen-actie nog groter te maken.

De reacties zijn geweldig en we hopen hiermede voor Stichting D-DOG een bijdrage te kunnen genereren.

Met zijn allen zijn we sterk.

Afvalscheidingsstation Lunetten

Zwarte Woud 250, 3524 SL Utrecht (Openingstijden)