Noord-Holland


Doppen Inzamel Depot Julianadorp

Mijn naam is Liesbeth Bank.

In 2016 ben ik begonnen met het verzamelen van dopjes / deksels.

De aanleiding hiertoe was dat mijn man en ik een KNGF pup in huis hadden om het in haar eerste levensjaar te socialiseren.

Ook gingen we haar de basisbegrippen aan leren zoals zit, af , vrij etc.

De opbrengst van de doppen/deksels wordt gebruikt om de socialisatie te financieren.

Ik ben contactpersoon van Noord Holland, ben bestuurslid van Stichting D-DOG, beheerder van de facebookpagina “doppenactie KNGF geleidehonden”, inzamelpunt in Oostzaan en beheerder van de officiële landelijke inzamelpunten lijst.

De zakken doppen die ik ontvang worden voor mij uitgezocht door onder andere dagbestedingen in mijn naaste omgeving en door vrijwilligers. De uitgezochte zakken worden dan naar het recycling depot Almere Poort gebracht door transport vrijwilligers. Ook worden er ladingen niet uitgezochte zakken richting Almere Poort vervoerd. Deze zakken komen onder andere van bedrijven, ziekenhuizen , dierenklinieken

Het bestuur is naarstig op zoek naar een oplossing voor het openen van een depot in Noord Holland. Het depot in Purmerend is namelijk begin januari 2021 voorgoed gesloten.

In kop van Noord Holland is een depot in Julianadorp gevestigd.

De container is het eigendom Bek & Verburg, Reclycling en Afvalbeheer in Den Helder en is geplaatst op het terrein van

's- Heerenloo en is alleen te betreden via een toestemmings mailtje van de contactpersoon aldaar. Het mailadres is via mij op te vragen.

Liesbeth Bank