Flevoland

Doppen inzamel Depot Almere

Almere is al sinds 2013 actief met het inzamelen van plastic doppen en deksels voor blindengeleiden en hulphonden.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groter verzamelpunt voor de Flevopolder en Amsterdam en omgeving.

Met een groot aantal vrijwilligers zoeken we de geleverde doppen en deksels uit, deze komen in een klein bak en die wordt via een heftruck geledigd in een grote 40 voet container.

In Almere kunnen doppen worden ingeleverd bij de drie afval stations van de gemeente en 19 buurtcentra en heel veel kleine verzamelaars.

We zijn trots op een grote bijdrage die jaarlijks aan plastic doppen en deksels wordt opgehaald.

Recyclingperron Almere Poort

Recyclingperron Upcyclecentrum

Recyclingperron Almere Buiten

Doppen inzamel Depot Emmeloord

Sinds begin oktober 2020 staat er ook een 40 voet container op het gemeente afval station.

Dit is heel belangrijk voor de Noord Oost Polder om de doppen en deksels in te kunnen leveren.

Wij zijn net van start en zoeken met spoed vrijwilligers voor allerlei hand en span diensten.

Laat zien waar de Noord Oost Polder toe in staat is, kom helpen en meld je aan!